AED Accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


AED accessoires

AED accessoires maken een optimaal gebruik mogelijk, bijvoorbeeld door middel van de pictogrammen die er beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat u duidelijk aan kunt geven waar de AED hangt en gebruik de overige accessoires om zo snel mogelijk tot actie over te kunnen gaan. U heeft binnen onze AED accessoires bijvoorbeeld de keuze uit een AED safe set voor een compleet pakket of een handige beademingsballon. Blader door de verschillende AED accessoires om inspiratie op te doen of ga juist specifiek op zoek naar wat u nodig heeft, wij zorgen voor een uitgebreid assortiment.

Diverse AED accessoires

U heeft de keuze uit verschillende AED accessoires voor een AED, wat dacht u bijvoorbeeld van een fast response kit voor uw Philips AED? Daarnaast kunt u rekenen op een datakaart, een bluetooth set of een cardio first angel van Schiller. Zoekt u naar een Zoll Pocket CPR of een van de andere accessoires? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u specifiek gebruik maken van de accessoires die voor de AED die u heeft hangen geschikt zijn. Uiteraard betaalt u een scherpe prijs voor de AED accessoires, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit.

Online AED accessoires bestellen

U kunt de AED accessoires eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven waar u gebruik van wilt maken. Zoekt u een complete set met AED accessoires of wilt u juist specifieke onderdelen bestellen? Geen probleem, wij gaan er direct voor u mee aan de slag en zorgen ervoor dat u er vlot de beschikking over heeft. Heeft u vragen over een van de AED accessoires of de andere producten bij ons in het assortiment? Wij vertellen u er graag meer over, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.