AED Batterijen

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 


AED batterijen

AED batterijen met een lange levensduur bestellen? Zoekt u naar krachtige batterijen waarmee u ervoor zorgt dat de defibrillator beschikbaar is op het moment dat u die nodig heeft? U heeft de keuze uit verschillende modellen, die u kunt afstemmen op het type AED dat u heeft hangen. Bekijk de verschillende merken en modellen, we zorgen er met onze AED batterijen voor dat u de keuze heeft uit de beste exemplaren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel bij de 7,5V als de 9V AED batterijen en de overige modellen die er beschikbaar zijn.

AED batterijen met zelftesten

De AED batterijen zijn beschikbaar in combinatie met een lithium batterij, die het mogelijk maakt om zelftesten uit te voeren. Wilt u dagelijks een zelftest uit laten voeren om er zeker van te zijn dat de AED goed werkt wanneer u die nodig heeft? U kunt de zelftesten desgewenst wekelijks of maandelijks laten uitvoeren, afhankelijk van uw voorkeur en de richtlijnen. Houd er rekening mee dat u de lithium batterijen in de AED batterijen doorgaans na ongeveer een jaar dient te vervangen. De AED batterijen zelf gaan een stuk langer mee, waardoor u daar meerdere jaren geen omkijken naar zal hebben.

Levensduur en capaciteit

Het is verstandig om onder andere goed te kijken naar de levensduur en capaciteit van de AED batterijen. Zoekt u een model dat in ieder geval 300 defibrillatie schokken af kan geven of 16 uur lang intensieve gebruikstijd biedt, inclusief de zelftests? Een goede AED batterijen gaat bijvoorbeeld 7 jaar mee in stand-by, mits u deze in de AED plaatst. Blader door de verschillende modellen om na te gaan welke voldoet aan de eisen die u stelt. Heeft u vragen over de AED batterijen of andere producten bij ons in de webshop? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.