AED Electroden

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 


AED electroden

AED electroden bestellen die u gemakkelijk en snel aan kunt brengen? U heeft de keuze uit een groot aantal modellen, bijvoorbeeld van een kwaliteitsmerk als Philips. U zorgt daarmee voor een goede voorbereiding op een eventuele noodsituatie, waarin het van belang is om vlot te handelen. Kwalitatief goede AED electroden zorgen ervoor dat u deze gemakkelijk aan kunt brengen en u direct tot handelen over kunt gaan. U heeft de keuze uit diverse modellen, zowel voor volwassenen als voor baby’s en kinderen. Uiteraard kunt u de electroden voor uw AED eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u er vlot de beschikking over heeft.

AED electroden voor volwassenen en kinderen

U heeft online de keuze uit AED electroden voor volwassenen en kinderen. Houd er rekening mee dat hier onderscheid tussen bestaat. Volwassenen hebben een volgroeid lichaam, dat meer kan weerstaan dan het lichaam van kinderen en baby’s. In bepaalde gevallen zijn de AED electroden voor volwassenen tevens geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld met de optionele baby- of kindsleutel. U zorgt er daarmee voor dat u in alle gevallen de juiste electroden voor de AED in huis heeft.

AED electroden bestellen

U kunt de AED electroden eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u er snel de beschikking over heeft. Zoekt u specifiek naar de ‘peel & place’ pads die zich gemakkelijk aan laten brengen? U verliest geen kostbare tijd tijdens het openscheuren van de verpakking met electroden. In plaats daarvan zijn de pads direct beschikbaar en kunt u ze op het lichaam aanbrengen om tot reanimatie over te gaan. De AED electroden dragen op die manier bij een het effectief gebruik van de AED die u heeft hangen of heeft staan. Heeft u vragen over de electroden voor uw AED of wilt u meer weten over de andere producten bij ons in de webshop? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u er graag meer over AED electroden.