AED Kasten

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


AED kasten

AED kasten zorgen voor een herkenbare en veilige opbergplaats voor een AED. U heeft de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld afhankelijk van de eventuele verlichting of de vorm die u wenst te gebruiken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een ronde wandkast voor uw AED of wilt u gebruik maken van de vierkante of rechthoekige modellen die er beschikbaar zijn? De verschillende AED kasten voldoen aan de strenge normen op dit gebied en zorgen daarmee voor een veilige, herkenbare en logische opbergplaats.

AED kasten met verlichting

U kunt onder andere gebruik maken van de AED kasten met verlichting, waarmee u er op een eenvoudige wijze voor zorgt dat deze ook in het donker goed vindbaar blijven. Wilt u de AED kast op een relatief koude plaats ophangen en ervoor zorgen dat deze zelfs bij vorst gewoon opengaat? U kunt gebruik maken van een AED kast met verwarming, die voorkomt dat de bewegende onderdelen vast zullen vriezen. U kunt aan de hand van deze elementen een keuze maken uit de verschillende AED kasten, om uw AED goed op te kunnen bergen.

AED kasten met alarm en pin

Uiteraard zijn de AED kasten voorzien van een alarm, zodat u het waardevolle hulpmiddel zonder problemen veilig op kunt bergen. U kunt de medewerkers die hiermee kunnen werken een pin-code geven, zodat zij de mogelijkheid hebben de AED kasten met pin te openen. Anderen hebben hier geen toegang tot, zodat de kasten de AED vasthouden totdat daar daadwerkelijk behoefte aan is en er een medewerker in de buurt is die hiermee uit de voeten kan. Heeft u vragen over de AED kasten of over de AED’s zelf? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.