AED's

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 


AED

AED draagt op een heel effectieve wijze bij aan de veiligheid, door een reanimatie mogelijk te maken zodra iemand een hartstilstand krijgt. U heeft de keuze uit verschillende modellen, waar we u graag meer over vertellen. Zoekt u een volautomaat die er met gesproken instructies voor zorgt dat goed duidelijk is wat er dient te gebeuren? Wilt u gebruik maken van een semi-automaat die helder aangeeft hoe u of uw personeel daar gebruik van kan maken? Alle AED’s voldoen aan de strenge richtlijnen en normen op dit gebied, dankzij onze AED kasten kunt u de AED bovendien veilig op een zichtbare plaats opbergen.

AED kopen

Wilt u een AED kopen en zoekt u daarvoor naar het meest geschikte model? Blader er op uw gemak doorheen, wij zorgen er met het uitgebreide aanbod voor dat u eenvoudig de juiste keuze kunt maken. De verschillende AED’s bieden stuk voor stuk hoger kwaliteit, in combinatie met een scherpe prijs. Wij adviseren u ook alvast naar de AED kast te kijken, zodat u de beide aankopen op elkaar af kunt stemmen en u optimaal gebruik kunt maken van de Automatische Externe Defibrillator.

AED kast kopen

Heeft u een AED tot uw beschikking of wilt u die online kopen? Zorg er dan ook voor dat u gebruik maakt van een goede AED kast, waarin u deze op kunt bergen. Het is in ieder geval van belang dat u de AED op een zichtbare plaats ophangt, die bovendien goed bereikbaar is. Aan de andere kant kunt u gebruik maken van een AED kast met alarm en pin-code, zodat alleen bevoegd personeel daar gebruik van kan maken. Dankzij verwarming en verlichting kunt u de AED kast op tal van plaatsen ophangen, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.