Onderhoud AED

Het onderhoud van uw AED is van groot belang voor de kwaliteit en conditie hiervan. Zorg ervoor dat u het juiste AED onderhoud laat uitvoeren of u daar zelf regelmatig tijd aan besteedt. Bent u op de hoogte van het ideale moment om de AED batterijen te vervangen en kunt u zelf de electroden controleren om er zeker van te zijn dat die nog goed werken? Hoe gaat u om met de AED nadat u deze heeft moeten gebruiken en is de software nog up-to-date? Wij kunnen u van dienst zijn met het AED onderhoud en bij een eventuele storing, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

AED onderhoud door AEDCentrum.nl

We beschikken bij AEDCentrum.nl over de expertise en ervaring om u goed van dienst te zijn met het onderhoud. Zoekt u naar een AED servicecontract, op basis waarvan u een optimale conditie kunt garanderen? We passen het serviceniveau graag aan uw wensen aan. Wilt u het AED onderhoud volledig bij ons neerleggen of zoekt u op bepaalde punten ondersteuning door professionals? We zijn u er graag mee van dienst, uiteraard op de wijze die u wenst.

We presenteren u hieronder graag de mogelijkheden op het gebied van AED onderhoud, zodat u goed weet waar u aan toe bent en wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over een AED servicecontract of de mogelijkheden op het gebied van onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.